top of page

Nedenfor er kattene vi har klare til Adopsjon. For oss og pus er det viktig og finne riktig katt til riktig hjem. Kontakt oss derfor dersom du vil vite mer om kattens personlighet, slik at vi sammen finner en pus som passer til ditt hjem.

NB: Alle kattene vi adopterer ut er Steriliserte, vaksinerte og chippet.

Alle som ønsker å adoptere dyr fra Dyrebeskyttelsen, må fylle ut et søknadsskjema.

Digitalt søknadsskjema sendes til dyrebeskyttelsennorgekongsberg@gmail.com

Tiril.jpg

Tiril

Ca. 2 år ung dame som kan være litt bekymret av seg i starten,

så trenger nok noe tid på seg før hun finner seg godt til rette. 

 

Gepetto_edited.jpg

Gepetto

Gepetto er født den 24.06.2020. Veldig glad i kos og en god bit sier jeg ikke nei til.

Rolig fyr, men liker godt å leke. 

leobert.jpg

Leobert

Leobert er en fantastisk hærlig gutt født i 2017. Han ønsker seg nå et rolig foralltidhjem som har god tid til han. Leobert er selv en rolig gutt og en sånn som kommer smygende eller bare sitter å observere deg. En stor personlighet og han elsker kos. Veldig gla i andre katter, så vil trives bra med en venn. Han trenger et rolig hjem, helst uten små barn. Leobert ønsker også å få lov ut på jakt igjen, så fint med trygge utemuligheter.

villy.jpg

Villy

Villy er en skjønn, rolig gutt, født 01.09.21. Han er en av fire utefødte søsken og har brukt litt tid på å bli trygg. Villy er veldig snill og liker seg sammen med andre katter. Han er veldig gla i kos og er en av de første i kosekøen nå. En leiken og nysgjerrig pus, som vil elske å få være ute når han er klar til det. Tror han vil tilpasse seg barn og hund fint, når han er så ung gutt.

valdemar.jpg

Valdemar

Valdemar er en stor vakker gutt født 02.09.2021. Han er en av fire utefødte søsken. Valdemar er en rolig og veldig kosete gutt, som møter deg i døra når du kommer. Han veide 7 kg allerede da han var 7 måneder, så han har nok noe skogskatt i seg. Her hos oss, kalles han "løven". Langhåret tykk pels, så vil kreve en del pelsstell. Går fint sammen med andre katter og kan nok tilvendes hund også. Valdemar ønsker seg et hjem, med trygge utemuligheter og noen som vil gi han masse kjærlighet.

Loke.jpeg

Loke

Loke er en litt sjenert og tilbaketrukket herremann, men når han blir trygg legger han seg i hånda di for å få kos og maler høylytt. Han er leken og elsker godis. For en enklere overgang er det flott med et eget rom i starten. Loke er vandt til hund, og passer nok I et hjem med litt eldre barn. 

Loke er født ute i begynnelsen av juni.

severin.jpg

Severin

Severin er en pratsom og skjønn gutt født 01.09.2020. Han har gått ute en stund, men er veldig kontaktsøkende og har nok hatt et hjem. Severin er gla i kos og møter deg med høy hale. Ønsker seg et hjem nå, hvor han kan få masse kjærlighet og mulighet til å være ute når tiden er inne for det. Går fint sammen med andre katter

peder.jpg

Peder

Peder er en fantastisk gutt født 06.10.2019. En stor katt fylt med mye sjel. Han er rolig og prater masse til deg. Peder har gått ute over flere år, men har hatt noen som har passet godt han. Han elsker kos og veldig gla i mat. Vil nok trives i et hjem med voksne og som har god tid til han. Mulighet til å få lov å være ute i trygge omgivelser, vil være fint for Peder.

Tesa_edited.jpg

Tesa

Tesa er ei skjønn lita jente født 10.04.2021. Hu er rolig og ei veldig mennneskekjær jente.

Liker å ha deg rundt seg og føler seg litt utrygg alene enda. Veldig gla i kos og maler høyt.

Tesa tusler etter deg med høy hale og stryker beina dine. Hun går bra sammen med andre katter,

og vil nok trives best i et hjem med litt større barn.

Trygt uteområde, så hun kan være ute når hun er klar for det.

Vilmar_edited.jpg

Vilmar

Vilmar er en skjønn gutt født 02.09.2021. Han er en av fire søsken som blei født på en låve.

Rolig, nysgjerrig gutt. Trenger litt tid på å falle til ro og føle seg helt trygg.

Vilmar liker kos og maler når vi koser... Så han blir nok en kosegutt, bare han får litt tid.

Går veldig bra sammen med andre katter, og kanskje best med litt større barn.

Vilda.jpeg

Vilda

Vilda er ei skjønn lita jente født 01.06.2022. Veldig nydelige tegninger. Hun og hennes 2 søsken er funnet i en låve og har brukt litt tid på å bli vandt med mennesker.

Vilda er leiken og veldig nysgjerrig. Hun lar seg kose, men trenger fortsatt litt tid på å falle helt til ro.

Villa.jpeg

Villa

Villa ei skjønn jente født 01.06.2022. Har en fin hvit haletipp. Hun og hennes 2 søsken er funnet på en låve og har brukt litt tid på å bli vandt med mennesker. Ei leiken, matglad og nysgjerrig jente.

Lar seg kose på, men trenger tid til å falle helt til ro.

Eirin.jpeg

Eirin

Eirin er født 01.11.20.

Hun er en fantastisk mamma, og steller og styrer med masse med alle sammen. Bare snill!

Litt reservert, men har aldri hørt henne knurre eller mjaue. Men hun kosesnakker masse med barna sine. Glad i mat, liker alt hun får servert! Virker ikke redd for andre katter. De fosterhjemmet har fra før er hun bare nysgjerrig på og vil gjerne hilse.

Louise2_edited.jpg

Louise

Louise, født 23.11.20 er en pus som er veldig nysgjerrig og leken.

Hun prøver stadig nye ting, som å jakte etter det som er på TV-en og for ikke å glemme laserpennen. Hun er vant med både hund, andre katter og kanin. Personligheten hennes bærer litt preg av at hun er forsiktig og sjenert, men hun er samtidig veldig kontaktsøkende.

Når natten kommer kryper hun gjerne oppi sengen og koser seg. Sauepels er også populært å kose med. Dette er en pus med mye potensiale for å bli skikkelig kosepus, hun trenger bare litt tid.

Ellers er hun alltid snill med de andre dyrene, og søker kos hos de andre pusene. 

Simba_edited.jpg

Simba

En nydelig kosegutt på ca 2 år. Har gått ute vinteren 2022. Var veldig takknemlig for å komme inn. Rolig, kosete, liker å sitte på fanget, prater og er sosial.

Gulle_edited.jpg

Gulla

Gulla er født i Juli 2022, hun er en rolig pus som liker å kose på fanget. Da maler hun. Når hun koser seg ekstra begynner hun å sikle. I fosterhjemmet har vi både småbarn, storebarn og marsvin.

Hun har vist lite interesse for marsvina men vil heller leke med de andre kattene.

Hun oppsøker ikke kos men hun stikker ikke av når vi går bort til henne for å gi henne kos, da begynner hun å male med en gang.

Eveline2_edited.jpg

Eveline

Eveline er ei sjarmerende og skjønn liten og utrolig leken frøken på litt over året. Hun fotfølger fostermor og er aldri mer enn to skritt unna. Legger seg gjerne i sengen og maler som bare det ,når kvelden kommer.Litt vár for enkelte lyder og bruker litt tid til og gjøre seg kjent. Sitter gjerne på armen ,men syntes det er greit og ligge ved siden av på sofaen. Hun vil nok trives i ett hjem med litt større barn. Lek med fjærpinne og ellers alt som triller er gøy.

Blir klar til adopsjon innen andre vaksinen er tatt., uke 5/6.

bottom of page