Nedenfor er kattene vi har klare til Adopsjon. For oss og pus er det viktig og finne riktig katt til riktig hjem. Kontakt oss derfor dersom du vil vite mer om kattens personlighet, slik at vi sammen finner en pus som passer til ditt hjem.

NB: Alle kattene vi adopterer ut er Steriliserte, vaksinerte og chippet.

Alle som ønsker å adoptere dyr fra Dyrebeskyttelsen, må fylle ut et søknadsskjema.

Digitalt søknadsskjema sendes til dyrebeskyttelsennorgekongsberg@gmail.com

Tiril.jpg

Tiril

Ca. 2 år ung dame som kan være litt bekymret av seg i starten,

så trenger nok noe tid på seg før hun finner seg godt til rette. 

 

Gepetto_edited.jpg

Gepetto

Gepetto er født den 24.06.2020. Veldig glad i kos og en god bit sier jeg ikke nei til.

Rolig fyr, men liker godt å leke. 

astrid.jpg

Astri

Astri er ei nydelig jente, født 23.12.18. Hun er forsiktig, men veldig nysgjerrig. Astri elsker kos og står på hodet for deg når hun er trygg. Trenger nok litt tid for å falle til ro, men vil bli en venn for livet. Hun vil nok trives best i et rolig hjem, kanskje med litt større barn. Astri liker å ligge ute, så et hjem med fine, trygge utemuligheter vil være fint for henne. Hun går godt med andre katter og tror hun vil kunne tilpasse seg hund.

Susanne_edited.jpg

Susanne - RESERVERT

Hei, jeg heter Susanne og er født 15.09.2020.

Kommer gjerne bort for kos, og en godbit sier jeg ikke nei til.

Er rolig av meg, men liker godt å leke.  Ønsker meg gjerne et foralltid-hjem.

Går også bra sammen andre katter. 

tussi.jpg

Tussi

Tussi er ei fantastisk vakker jente, som er født 15.01.2019. Hun var ei veldig redd og utrygg jente da hu kom til oss, men nå viser hun oss tillit. Tussi er ei rolig jente, med et skjønt vesen. Ruller på gulvet når hun får kos og er veldig gla i andre katter. Et rolig hjem...med voksne mennesker som har god tid til henne og masse kjærlighet vil være viktig for Tussi.

Tussi1_edited.jpg

Arielle - RESERVERT

Arielle er ei skjønn lita jente, født 01.12.2019. Hun er litt var og skeptisk, men blir tryggere for hver dag. Arielle elsker kos og vil gjerne krype opp i fanget. Nysgjerrig og leiken jente, som følger deg rundt. Hun trenger et rolig hjem med voksne, som har god tid og kan gi henne masse kjærlighet. Noen som ønsker å gi henne den tiden hun trenger og hun vil med sitt nydelige vesen, gi masse kjærlighet tilbake. Arielle går veldig bra sammen med andre katter.

luna.jpg

Luna

Luna er ei nydelig lita jente, født 15.06.2021. Ei nysgjerrig og morsom jente...veldig leiken. Hun er litt var, men tusler rundt deg hele tiden. Så med litt tid, vil hun føle seg helt trygg. Luna er ei ordentlig kosejente som maler høyt og står på hodet når hu får kos. Hun vil nok tilpasse seg de fleste hjem, også med barn og hund. Luna går veldig bra sammen med andre katter og syns det er stas med en lekekamerat. Trygge og fine utemuligheter er ønskelig, så Luna kan få lov å jakte igjen

Klara_edited_edited.jpg

Klara - RESERVERT

Klara er i vakker jente på snart 11 år, som ønsker seg et trygt fang. Hun mistet sin matfar og kom til oss for en stund siden. Klara er veldig kosete og liker veldig godt å ligge på fanget...hun søker nærhet. Selvom Klara er noen år, liker hun å leke. Hun vil nok trives best sammen med bare voksne, gjerne pensjonister som har god tid til henne. Klara går fint sammen med andre katter, men vil også passe godt som eneste katt.

Solveig.jpg

Solveig - RESERVERT

Solveig er født 25.05.2019. Hun er ei veldig kosete og rolig jente. Avslappet rundt både små og store barn, å trives godt på fanget. Noe sær i matveien, men elsker tunfisk som godt. 

Går greit med hunder etter å ha fått hilst på litt først. Vant med friheten til å gå ut og inn, men siste tiden har hun kunn vært inne uten problemer. 

Passer nok i de aller fleste hjem, samt svært tilpasningsdyktig. 

leobert.jpg

Leobert

Leobert er en fantastisk hærlig gutt født i 2017. Han ønsker seg nå et rolig foralltidhjem som har god tid til han. Leobert er selv en rolig gutt og en sånn som kommer smygende eller bare sitter å observere deg. En stor personlighet og han elsker kos. Veldig gla i andre katter, så vil trives bra med en venn. Han trenger et rolig hjem, helst uten små barn. Leobert ønsker også å få lov ut på jakt igjen, så fint med trygge utemuligheter.

villy.jpg

Villy

Villy er en skjønn, rolig gutt, født 01.09.21. Han er en av fire utefødte søsken og har brukt litt tid på å bli trygg. Villy er veldig snill og liker seg sammen med andre katter. Han er veldig gla i kos og er en av de første i kosekøen nå. En leiken og nysgjerrig pus, som vil elske å få være ute når han er klar til det. Tror han vil tilpasse seg barn og hund fint, når han er så ung gutt.

valdemar.jpg

Valdemar

Valdemar er en stor vakker gutt født 02.09.2021. Han er en av fire utefødte søsken. Valdemar er en rolig og veldig kosete gutt, som møter deg i døra når du kommer. Han veide 7 kg allerede da han var 7 måneder, så han har nok noe skogskatt i seg. Her hos oss, kalles han "løven". Langhåret tykk pels, så vil kreve en del pelsstell. Går fint sammen med andre katter og kan nok tilvendes hund også. Valdemar ønsker seg et hjem, med trygge utemuligheter og noen som vil gi han masse kjærlighet.