top of page

Nedenfor er kattene vi har klare til Adopsjon. For oss og pus er det viktig og finne riktig katt til riktig hjem. Kontakt oss derfor dersom du vil vite mer om kattens personlighet, slik at vi sammen finner en pus som passer til ditt hjem.

NB: Alle kattene vi adopterer ut er Steriliserte, vaksinerte og chippet.

Alle som ønsker å adoptere dyr fra Dyrebeskyttelsen, må fylle ut et søknadsskjema.

Digitalt søknadsskjema sendes til dyrebeskyttelsennorgekongsberg@gmail.com

Petter_edited.jpg

Petter

Petter er født 23.05.23. Han er en litt beskjeden, men veldig vakker gutt. Nysgjerrig og søker kontakt når du prater til han. Petter er veldig kosete og liker å bli kost på magen. Virkelig en hærlig gutt.... Smelter hjertet ditt om du gir han lov.

last ned_edited.png

Lisa - RESERVERT

Lisa er født 03.04.23. Hun er ei utrolig skjønn lita jente. Vi tror hun har rase i seg, Abbisiner. Slank og langbeint. Lisa er veldig kontaktsøkende og kosete. Krabber opp i fanget og snakker mye. Hun har nå fem små, så hun er adopsjonsklar når ungene har fått hjem. Lisa vil bli en fantastisk trofast venn.

Bjarne.jpg

Bjarne - RESERVERT

Bjarne er en stor og grom gutt, født 10.03.2020. Han er veldig kosete, men litt forsiktig.

Bjarne trenger et rolig hjem med voksne mennesker. Hvor han kan tusle rundt i sitt eget tempo.

Han har masse kjærlighet å gi og vil bli en trofast venn for livet.

kattunge rød.jpg

1 av 4 små

Vi har 4 nydelige kattunger født 20.03.2024 som ønsker et fang å krype opp i..

Disse flotte guttene er nysgjerrige på livet, de elsker å leke og synes verden er ganske så spennende! Ta kontakt om du vil vite mer om våre små nøster.

Caroline.jpg

Caroline

Caroline er en nett og nydelig liten frøken som er født 23.05.2023. Hun er en veldig rolig og behagelig katt som er glad i masse kos, å vil gjerne ha all oppmerksomhet da hun har blitt trygg på deg. Lekelysten er hun også til tider, da kommer " kattungen" i henne frem! Hun er litt redd for føtter, men gir du henne nok kos og oppmerksomhet, overgår det tilslutt det meste...

Oscar_edited.jpg

Oscar

Oscar er født 30.6.2017 Han er en skikkelig godgutt som elsker kos. Han er glad i å være ute og liker godt å bli børstet. Han går fint sammen med andre katter. En skikkelig godgutt som sjarmerer deg i senk.

Mia lemur.jpg

Mia

Mia er ei tillitsfull og kosete jente. Hun er født 10.06.2021 Hun sitter som en liten lemur og fanger ditt hjerte med sitt vakre vesen.Hun er vandt med katt og hund. Her får du ei jente som er en god jeger. Hadde passet fantastisk på en gård feks.

Lilje_edited.jpg

Lilje

Nydelige Lilje født 23.04.2023 ønsker seg et nytt hjem.

Denne flotte jenta er utrolig kosete, og hun fotfølger deg om hun får lov..

Her får du en trofast liten venn.

bottom of page