top of page

Nedenfor er andre dyrearter vi har klare til Adopsjon. For oss og dyret er det viktig og finne riktig dyr til riktig hjem. Kontakt oss derfor dersom du vil vite mer om dyrets personlighet, slik at vi sammen finner et dyr som passer til ditt hjem.

Alle som ønsker å adoptere dyr fra Dyrebeskyttelsen, må fylle ut et søknadsskjema.

Digitalt søknadsskjema sendes til dyrebeskyttelsennorgekongsberg@gmail.com

NB: Skjema nedenfor er laget for søknad av katt, fyll ut etter beste evne. Adopsjonspris for andre dyrearter vil variere, ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.

lewis.jpg

Lewis

Lewis er en flott kar, født 14.02.2023. Han er tillitsfull og elsker å sitte på fanget og kose. Han er kastrert og vil gjerne bo sammen med broren sin, Lille Wims. Han er godt vandt med barn, og trygg på katt. Kaniner trenger stor boltreplass, og skal ikke bo i små bur. Ta kontakt om du vil vite mer om Lewis!

lille_wims_edited.jpg

Lille Wims

Lille Wims er en vakker gutt som er født 14.02.2023. Han møter deg gjerne i døra for litt kos når han er ute. Han er kastrert og vil gjerne bo sammen med broren sin Lewis. Han er godt vandt med barn og katt, og han vil ha stor boltreplass der han skal bo. Ta kontakt om du vil vite mer om Lille Wims!

bottom of page